1 min leestijd

Arganolie voor zachte handen en gezonde nagels.

Uw handen en ook  uw nagels staan bloot aan diverse stoffen zoals wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en andere handelingen. De handen en met name de nagels kunnen hierdoor uitdrogen en het gevolg hiervan is dat ze broos worden en gaan afbreken.

Door met regelmaat de handen en nagels te verwennen met Abgur arganolie worden de handen zacht en de nagels sterk en hard.

Het hoge gehalte aan vitamine E en de structuur van de olie zorgt ervoor dat de olie in en rondom de nagel intrekt en de nagel merkbaar sterker en glanst meer.  

Abgur arganolie is 100% biologisch, van nature schimmelwerend en kan zo ook wondjes, ontstekingen of andere irritaties bij de nagel voorkomen of behandelen. Voordeel is ook dat de olie onbeperkt gebruikt kan worden op huid en nagels en nagelriemen.

Arganolie is niet alleen goed voor de huid, maar ook zeker voor nagels en nagelriemen!

Hoe gebruikt u Abgur arganolie voor de nagels? Druppel wat olie op de nagels en masseer de olie rustig in. Na deze behandeling zijn de nagelriemen zacht, indien gewenst duw deze met een rubber bokkenpootje terug. Gebruik weinig olie, dan merkt u dat de olie goed intrekt.

Of maak een badje met wat water, arganolie en citroensap. Doop hier een kleine 5 minuten de nagels in en spoel nadien met water af.

Wil je meer weten over arganolie voor nagels? Klik hier


Onze nieuwsbrief