2 min leestijd

Wat als er nu een olie zou zijn die de spieren kon ontspannen, waardoor je direct een jeugdigere uitstraling krijgt? Wat als er nu een olie zou zijn die de elasticiteit van de huid behoudt en pigmentstoornissen vermindert? Kortom; wat als er nu een olie zou zijn die de huid jong houdt en tekenen van huidveroudering doet vervagen? Nu nieuw bij Gezonder.nu, natuurlijke okra-olie,  houd je je huid in optimale conditie.

Okra-olie – afkomstig van de fris aromatische hibiscusplant - heeft een drievoudige werking, die alle tekenen van huidveroudering tegengaat of vermindert.

  • Okra-olie exfolieert dankzij de frisse zuren de bovenste laag dode huidcellen, waardoor de huid een frisse gloed krijgt en het licht beter kan weerkaatsen. Zodoende ontstaat er een stralende, egale teint;
  • Daarnaast heeft okra-olie dankzij oligopeptiden intens hydraterende en spierontspannende effecten, waardoor droogtelijntjes verdwijnen, rimpels vervagen en tekenen van een vermoeide blik verdwijnen;
  • Ten slotte heeft de olie ook beschermende factoren dankzij de hoge concentratie vitaminen en antioxidanten. Hierdoor worden pigmentvlekken minder opvallend, wordt zonneschade verminderd en krijgt een doffe, grauwe huid weer een verfijnde textuur en zijdezachte aanraking.

De hoge concentraties vitamine E en vitamine C prikkelen de huid om meer collageen en elastine aan te maken. Dit resulteert in een stralende, elastische en satijnzachte huid. Biotine, foliumzuur en de van nature aanwezige fruitzuren kalmeren een onrustige huid, waardoor zelfs de meest gevoelige huid profiteert van een dagelijkse bescherming van okra-olie. Dus of je nu last hebt van onzuiverheden, rimpels, een rokershuid of van huidveroudering; met okra-olie geef je je huid dagelijks een vitaminerijke oppepper. Probeer deze wonderolie zelf en geniet van de mooiste huid van je leven.

Nieuwsgierig naar het product okra-olie, klik hier