Ster Anijs Essentiële Olie

Anis æterisk olie

Anis æterisk olie

  • Gratis fragt fra 500 kr
  • Bestilt før kl 22.00, afsendt i dag
  • Miljøvenlig emballage
  • Sikker betaling
  • På lager, klar til afsendelse
  • Lager på vej
Indhold
Normal pris €8,95
/

✔ Kalmeert de geest en het zenuwsysteem
✔ Kan klachten van reuma verzachten
✔ Brengt het lichaam tot rust
✔ 100% natuurlijk
✔ In glazen flesje met kindveilige dop

I århundreder er anis blevet brugt som krydderi til mad og drikke. Mange likører bruger især anis for at tilføje smag. I Indien bruges anis som mundskyl og til at hjælpe fordøjelsen. Anis medicinske egenskaber har også været kendt længe i Egypten, Rom og Grækenland.

Æterisk olie af anis udvindes ved dampdestillation fra frøene af stjerneanis, også kaldet illicium verum. Dette giver en tynd og klar olie, hvor anethol er hovedkomponenten, hvilket giver den karakteristiske anis lugt.

Hvad kan du bruge det til

Sådan renser du dine luftveje:

Fordamp olien i en diffuser for at give lindring til luftvejene. Anis kan også give en følelse af eufori og kan hjælpe dig med at håndtere følelser af angst, depression og søvnløshed.

I en muskelberoligende massageolie:

Med en kombination af muskelafslappende og krampeløsende egenskaber er denne æteriske olie fantastisk til massage efter træning. Det kan også bruges til at lindre stress og spændinger i kroppen. Bland et par dråber med en basisolie såsom kokosolie og massage.

100 % stjerneanis æterisk olie / Inci: Illicium Verum frøolie

Fragt 45 kr - Gratis over 500 kr

Hvis der bestilles før kl. 23, vil forsendelsen normalt ske samme dag (på hverdage).

Levering til Danmark tager normalt 2-4 hverdage.

Senest set