Castorolie (Biologisch & Koudgeperst)

Ricinusolie (organisk og koldpresset)

Ricinusolie (organisk og koldpresset)

  • Gratis fragt fra 500 kr
  • Bestilt før kl 22.00, afsendt i dag
  • Miljøvenlig emballage
  • Sikker betaling
  • På lager, klar til afsendelse
  • Lager på vej
Indhold
Normal pris €8,95
/

✔ Kan het haar helpen versterken
✔ Vollere wenkbrauwen en wimpers
✔ Ook als massage-olie
✔ Biologisch en koudgeperst

Ricinusolie omtales ofte som ricinusolie på grund af de mange anvendelsesmuligheder, denne fantastiske olie har. Ricinusolie kommer fra frugten af ​​ricinustræet (ricinus communis), hvorfor det nogle gange omtales som ricinusolie.

Ricinusolie kan bruges både på kroppen og indvendigt. På grund af de rige mængder af vitamin E, omega 6 og 9 fedtsyrer, bruges denne olie til at pleje hår, negle, hud, øjenvipper, øjenbryn, skæg.

Ricinusolie er en rigtig velsignelse for dit hår. De tilstedeværende omega 9-fedtsyrer forhindrer udtørring af den (irriterede) hovedbund og vil nære og fugte hårrødderne. Sig farvel til spaltede spidser og hårbrud, og se kedeligt og tørt hår skinne og blive fyldigere igen.

Applikation

Du kan bruge ricinusolie:

  • Hvis Hårolie. Påfør et par dråber ricinusolie på din hovedbund. Da ricinusolie er en tykkere væske, anbefaler vi at blande den med en bæreolie såsom arganolie for at gøre det nemmere at vaske ud og give dit hår et endnu større boost. Hvis du virkelig vil forkæle og nære dit hår, anbefaler vi følgende hårmaske. Bland tre teskefulde ricinusolie, sød mandelolie og kokosolie med et par dråber lavendelolie og en spiseskefuld aloe vera juice. Opbevar i en dråbeflaske, og lad stå i 30 minutter i dit hår, før du vasker med en naturlig shampoo.
  • For at få fyldigere øjenbryn og øjenvipper. Påfør et par dråber ricinusolie på dine øjenbryn og øjenvipper med en vatpind eller fingerspidserne.
  • Hvis scrub til ansigtet. Bland ricinusolien med en anden bæreolie, og påfør den på ansigtet i 30 min. Skyl derefter ansigtet med vand.

100 % økologisk og koldpresset ricinusolie
Inci: Ricinus Communis frøolie

Påfør et par dråber på huden og massér den blidt ind eller brug den til fremstilling af kosmetik og plejeprodukter. Kun til ekstern brug.

Fragt 45 kr - Gratis over 500 kr

Hvis der bestilles før kl. 23, vil forsendelsen normalt ske samme dag (på hverdage).

Levering til Danmark tager normalt 2-4 hverdage.

Senest set