Frankincense Essentiële Olie (Wierook)

Frankincense æterisk olie (røgelse)

Frankincense æterisk olie (røgelse)

  • Gratis fragt fra 500 kr
  • Bestilt før kl 22.00, afsendt i dag
  • Miljøvenlig emballage
  • Sikker betaling
  • Lavt lager - Flere 5 varer
  • Lager på vej
Indhold
Normal pris €59,95
/

✔ Hydrateert en herstelt de huid
✔ Vervaagt littekens en striemen
✔ Herstelt wondjes
✔ Bestrijdt mondbacteriën
✔ 100% natuurlijk

Frankinsense æterisk olie er afledt af saften fra Boswellia-træet (røgelsestræ). Derfor kaldes olien ofte for røgelseolie. Frankinsense olie kan dulme rød og irriteret hud og gøre huden mere jævn. På grund af sin behagelige duft har den også mange beroligende egenskaber.

Applikation

Frankinsense olie kan bruges:

  • At bekæmpe mundbakterier. Tilføj et par dråber olie som ingrediens til din mundskyl eller tandpasta.
  • Som anti-aldringsserum. Tilføj et par dråber til din arganolieflaske, og massér dit ansigt ind, inden du går i seng.
  • At affedte den (olierede) hud. Tilføj et par dråber til en vatpind og affedt huden.

100% røgelse olie
Inci: Boswellia Serrata

Til brug i aroma diffuser eller i kosmetik og plejeprodukter. Ved brug på huden blandes altid med en bæreolie. Anbefalet dosis < 1 %.
Kun til ekstern brug. Holde utilgængeligt for børn.

Fragt 45 kr - Gratis over 500 kr

Hvis der bestilles før kl. 23, vil forsendelsen normalt ske samme dag (på hverdage).

Levering til Danmark tager normalt 2-4 hverdage.

Senest set