Granaatappelolie (Koudgeperst)

Granatæbleolie (koldpresset)

Granatæbleolie (koldpresset)

  • Gratis fragt fra 500 kr
  • Bestilt før kl 22.00, afsendt i dag
  • Miljøvenlig emballage
  • Sikker betaling
  • På lager, klar til afsendelse
  • Lager på vej
Indhold
Normal pris €21,95
/

✔ Fugter moden og tør hud
✔ Giver næring til tørt og beskadiget hår
✔ Højt indhold af antioxidanter og vitaminer
✔ I glasflaske

Hvad er granatæbleolie?

Granatæbleolie fremstilles af kernerne fra granatæblet. Granatæblet er frugten af ​​granatæblebusken. Denne busk stammer fra Iran, men dyrkes i mange lande i dag.

Olien fås ved koldpresning af granatæblekernerne.

Hvorfor granatæbleolie?

Granatæbleolie indeholder en høj mængde punicinsyre (punicinsyre). Dette er en fedtsyre, der falder ind under Omega 5 fedtsyrerne. Olien indeholder også Gamma-linolensyre, en omega 6-fedtsyre. Begge har stærke antioxidantegenskaber.

Dette gør granatæbleolie meget velegnet til følsom hud, og kan også hjælpe mod acne og hyperpigmentering. Olien føles let på huden og absorberes ret hurtigt.

Forskning viser også, at granatæblekerneolie kan hjælpe med at reducere solskader. For eksempel kan det blødgøre brændt, rød hud og reducere små brune pletter.

100% koudgeperste granaatappelolie
Inci: Punica Granatum Oil

Gebruik granaatappelolie als oogserum, in je DIY huidverzorging, of als haarmasker.

Fragt 45 kr - Gratis over 500 kr

Hvis der bestilles før kl. 23, vil forsendelsen normalt ske samme dag (på hverdage).

Levering til Danmark tager normalt 2-4 hverdage.

Senest set