Laurierbesolie (Koudgeperst)

Laurbærolie (koldpresset)

Laurbærolie (koldpresset)

  • Gratis fragt fra 500 kr
  • Bestilt før kl 22.00, afsendt i dag
  • Miljøvenlig emballage
  • Sikker betaling
  • På lager, klar til afsendelse
  • Lager på vej
Indhold
Normal pris €14,95
/

✔ Verzachten geïrriteerde huid
✔ Voedt de haarwortels
✔ Antibacterieel & antiseptisch
✔ Koudgeperst
✔ In glazen flesje

Laurbærolie er en fremragende bærerolie, der kan bruges direkte på huden eller fortyndes med f.eks. fraktioneret kokosolie.

Denne laurbærolie er perfekt til dem, der er følsomme over for dufte. Den naturlige aroma og antibakterielle egenskaber ved laurbærbær gør det til et godt valg for alle med hudallergi eller følsomhed.

Olien bruges også til fremstilling af den velkendte Alepposæbe.

100% koudgeperste laurierbesolie / Inci: Laurus Nobilis (Laurel) Fruit Oil

Breng enkele druppels aan op de huid, en masseer deze zachtjes in of gebruik in de bereiding van cosmetica en verzorgingsproducten. Enkel voor uitwendig gebruik.

Fragt 45 kr - Gratis over 500 kr

Hvis der bestilles før kl. 23, vil forsendelsen normalt ske samme dag (på hverdage).

Levering til Danmark tager normalt 2-4 hverdage.

Senest set