Moringa Olie

Moringa olie

Moringa olie

  • Gratis fragt fra 500 kr
  • Bestilt før kl 22.00, afsendt i dag
  • Miljøvenlig emballage
  • Sikker betaling
  • På lager, klar til afsendelse
  • Lager på vej
Indhold
Normal pris €10,95
/

✔ Renser huden
✔ Ideel til tør og/eller moden hud
✔ Meget velegnet som aftershaveolie
✔ Fjerner makeup naturligt
✔ I glasflaske

Hvad er Moringa Oil?

Moringa-olie er lavet af frøene fra Moringa-træet (Moringa oleifera), også nogle gange kaldet trommestiktræ. Dette træ er hjemmehørende i det indiske subkontinent. Men i dag kan du finde moringatræet mange steder i verden på grund af dets mange positive egenskaber.

Olien er lys i farven og har en nøddeagtig duft.

Hvorfor Moringaolie?

En af de vigtige fordele ved Moringa-olie er, at den indeholder mange cytokininer og zeatin (det mest kraftfulde plantehormon).

Zeatin hjælper med at fremme cellevækst og bremse aldringsprocessen ved at nære og støtte hudvæv.

Moringaolie indeholder også meget oliesyre, vitaminer, palmitoleinsyre og linolsyre. Olien er perfekt til moden, tør hud på grund af dens høje indhold af oliesyre.

Morgina-olie er dog så blid og sikker, at den er velegnet til alle hudtyper, inklusive hud med acne og bumser.

Denne kraftige, stærke olie indeholder også vitamin E, som har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber og kan reducere spor af acne og bumser.

Moringaolie er også en olie, der kan holde sig i flere år. Det er en populær ingrediens i shampoo, dag- og natcremer og mange andre skønheds- og sundhedsprodukter.

Applikation

Du kan bruge Moringa-olie:

Som afslappende eller mod smerte:

Tilsæt to dråber moringaolie til et varmt bad og slap helt af. Moringaolie hjælper også med at slappe af dine muskler.

Mod akne:

Bland tre dråber Moringa-olie med lidt kokosolie og påfør blandingen i dit ansigt.

Aftershave olie:

Efter barbering påføres et par dråber morginaolie for at lindre følsom hud

Sminkefjerner:

Selv vandfast mascara kan ikke matche moringaolie! Mange rensemidler er alkoholbaserede og kan udtørre huden. Moringaolie er en stærk rens, men samtidig skånsom og fugtgivende for huden.

100% Moringa olie
Inci: Moringa oleifera

Påfør et par dråber på huden og massér den blidt ind eller brug den til fremstilling af kosmetik og plejeprodukter. Kun til ekstern brug.

Fragt 45 kr - Gratis over 500 kr

Hvis der bestilles før kl. 23, vil forsendelsen normalt ske samme dag (på hverdage).

Levering til Danmark tager normalt 2-4 hverdage.

Senest set