Over Ons

Bij You Madu en gezonder.nu willen wij jou een natuurlijk, gezond en duurzaam alternatief bieden voor traditionele cosmetica en verzorgingsproducten.

DIY, natuurlijke verzorging 

Gangbare cosmetica en verzorgingsproducten bevatten vaak chemische stoffen die op lange termijn schadelijk kunnen zijn voor jouw huid, lichaam en de natuur.

Wij willen jou een alternatief bieden. Met 100% natuurlijke producten, zonder toegevoegde chemische ingrediënten. 

Hierbij focussen we op kwaliteit, aan een betaalbare prijs, in een duurzame verpakking. 

Omdat dit natuurlijk alternatief een ietwat Do-it-Yourself aanpak vereist, bieden we pakketten aan voor dagcrèmes, anti-aging serums, gezichtsmaskers, haarmasker en nog veel meer, met eenvoudige recepten om zelf snel je eigen natuurlijk verzorgingsproducten te maken.  

Maak je echter geen zorgen, we houden het altijd zo eenvoudig mogelijk omdat je natuurlijk geen uren per week de tijd hebt om deze producten te bereiden.

Wij willen ervoor zorgen dat dankzij het gebruik van onze producten je er niet enkel en alleen beter uitziet, maar je ook beter voelt!

Als je bovendien je eigen cosmetische producten maakt, kan je deze helemaal aanpassen aan de specifieke noden van jouw huid.

Bezoek zeker onze receptenpagina om meer te ontdekken over zelfgemaakte cosmetische producten. Wij garanderen jullie dat je hier geen spijt van zal krijgen. Ze zijn goedkoper, leuker en kwalitatief beter dan traditionele producten. Win-win-win dus eigenlijk.

Waarom "You Madu"?

Aangezien wij de laatste jaren wat tijd hebben doorgebracht in Indonesië, en de natuurlijke manier van leven en huidverzorging die men daar al eeuwen toepast echt fantastisch vinden, keken we naar de Indonesische taal om een nieuwe merknaam te vinden. "Madu" betekent namelijk honing in het Indonesisch. Waar we dan You Madu van gemaakt hebben, omdat we willen dat jouw huid zo zoet/zacht als honing wordt met het gebruik van onze producten :-).

Duurzaamheid

Last but not least, You Madu houdt van de natuur. Duurzaamheid is absoluut cruciaal voor You Madu, en beheerst elke beslissing die wij nemen. Dit is iets waar we steeds mee bezig zijn, maar wat ook niet 100% op punt staat. We willen daar eerlijk in zijn, en er zijn absoluut nog verbeteringen mogelijk om duurzamer te worden.

Wat we reeds doen:

  • Bijna al onze producten worden geleverd in glazen flesjes of potjes
  • Al het verpakkingsmateriaal dat we gebruiken is zonder plastic en recycleerbaar.

Wat nog beter kan:

  • Een alternatief voor de plastic doppen op onze flesjes.
  • Leveranciers proberen te overtuigen om geen plastic te gebruiken bij de verpakking. 
  • Meer duurzame verzending. Hierbij zijn we op zoek naar een koerier die de impact op de natuur van het verzenden zo laag mogelijk houdt.

Heb je daar suggesties over, laat het ons dan alsjeblieft weten!

Nog andere vragen of suggesties? Of wil je gewoon even een leuke/flauwe mop delen :-), email ons dan op hallo@youmadu.nl