Retourneren

Ons retourbeleid geeft je gemoedsrust bij het uitproberen van You Madu verzorgingsproducten.

Als je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met een aankoop van You Madu cosmetica en binnen 90 dagen geen zichtbare verbetering van je huid bemerkt, stuur dan een e-mail naar hallo@youmadu.nl voor een gratis omruiling.

De kleine lettertjes

We kunnen retouren slechts eenmaal per product gedurende 365 dagen accepteren - en we behouden ons het recht voor om te zeggen dat onze producten mogelijk niet geschikt zijn voor uw huid en verdere aankopen bij u af te wijzen.

Restitutie is exclusief eventuele bezorgkosten. We bieden een maximale terugbetalingslimiet van €75 over een periode van 365 dagen.

* De polis is enkel geldig voor onze klaargemaakte verzorgingsproducten zoals de hydraterende crèmes, serums, cleansers, toners e.d. Grondstoffen zoals oliën, butters, kleien e.d. vallen hier niet onder.

Daarnaast geldt op alle producten ook het wettelijke herroepingsrecht waarbij u uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden kan annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6 EUR per pakket.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hallo@youmadu.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.